Nemzeti Marhulat

A blog teljesen a szerzők magánvéleménye, semmilyen párt vagy szervezet véleményét nem tükrözi.

Utolsó kommentek

  • ekszvájzed: Gondolom a véleményed a valóság ismeretében sem fog megváltozni soha, mi? Ami nem illik a képedbe, azt terelésnek, a tárgyhoz nem tartozónak nevezed ... Ó, ne is szégyelld magad, egy percig sem, am... (2017.05.18. 16:11) Kik is a legkegyetlenebb gyilkosok?
  • Barta Katapán István: A gond csak az, hogy a cigány elkövetőket, akik Szögi Lajost, sok öreg embert, fiatal gyereket megöltek, nem ítélték életfogytra. Pedig simán megérdemelték volna. Én pacifista vagyok, nem akarom elv... (2016.04.20. 17:49) Kik is a legkegyetlenebb gyilkosok?
  • iii: @Sapika: Igen, sajnos nincs, ez nagy hiányosság. Ennek az is az oka, hogy akik partnerek lehetnének, azok függetlenül indulnak, például az MCP. (2014.03.02. 12:53) Hogy kerülnek a magyar "szurkolók" Konyárra?
  • Sapika: Örömmel találtam ide. És talán ez a megfelelő hely, hogy megkérdezzem: Jól látom-e, hogy Orbántól balra nincs egyetlen cigány képviselőjelölt sem befutós helyen? Annak örülnék persze, ha tévednék, ... (2014.02.24. 17:08) Hogy kerülnek a magyar "szurkolók" Konyárra?
  • stoppos76: Én az ötödik pontra is a nem igazt nyomnám. kevés tenyérbemászóbb képű van a Mesterházynál. (2013.07.23. 11:33) Tényleg elbukott Bajnai?
  • Utolsó 20

Feedek

Kihunyt a nyugati fény...

...a dékások harci blogja ismét harap

2016.10.07. 12:20 iii

A "nagy" DK harci blogja, a NyuFé, amelyet a Gréczy-Mandula duó1 irogatja (állítólag, mert ennek nincs nyoma, bezzeg pénzt azt kéregetnek, mint a "valódi ellenzék" lapja), szóval a naaaagy DK harci blogja betámadta állítólagos szövetségesét, a "kis" Párbeszédet, azzal vádolva, hogy nem vettek részt teljes szívvel a népszavazásellenes kampányban, hanem helyette (mily felháborító!) a háttérben, titokban egy új politikai programot készítettek elő és volt pofájuk ezzel rögtön a kampány lezárulta után előjönni. Erről hirtelen ez jut eszembe:

gyf1.jpg
Összefogás! Összefogás! Összefogás! Gyurcsány Ferenc 2013 október 23-án összefogást hirdet, majd hívei belefojtották a szót Mesterházy Attilába

A Nyufé nagyon hasonlatos a Fidesz által pénzelt egykori Magyar Vizslához, nem riadnak vissza a hazugságoktól sem. Számtalan esetben betámadták már a "szövetséges" ellenzéki pártokat:

Együtt: Szigetvári bomlasztó különcködésével már sajátjai is torkig vannak

MSZP: A Kétfarkú Kutya Párt nyomdokain az MSZP

Liberálisok: Fodor Gábor végleg kiiratkozott az ellenzékből – Nyíltan Orbánnak dolgozik

Párbeszéd: Munkamentes alapfizetés: atombomba Magyarországra

LMP: Schiffer András nagynénje: „Szégyelltem a Schiffer nevet, ...”

Ez csak a legutóbbi 1 év terméséből néhány példa. Gyurcsány úgy gondolja, hogy úgy ér el sikert, ha leendő szövetségeseit támadja, ez a leggyorsabb út a hatalom újbóli megszerzéséhez. 

A cikkben először ragozzák azt a jobboldali médiában felkapott hülyeséget, hogy a Párbeszéd Magyarországértnak új neve van és kihagyták belőle a Magyarországot. Ez számtalan portálon megjelent, de nem igaz: a PM rövidítés helyett használják a Párbeszéd szót, és ezzel párhuzamosan az új logóban is ez jelenik meg. Egy újságírónak látszó embernek azért ennyire tájékozottnak kellene lenni.

De lehet ezt fokozni, az is több helyen elsütött vicc, hogy volt az LMP (itt: Együtt-PM), abból kiszakadt a PM, most maradt a P. Ennek természetesen semmilyen alapja nincs, nem más, mint baromkodás.

Aztán betámadják a Párbeszéd új, 11 pontos programját, külön kiemelve az alapjövedelem (és nem alapfizetés, kedves Nyufé) javaslatukat. Ezen persze lehet vitatkozni, sokan meg is teszik, nincs is ezzel probléma, ha nem olyan bicskanyitogató stílusban csinálják, mint a Nyufé. Egy olyan alapeszmét kommunistáznak le, amelyről nemrég tartottak népszavazást Svájcban, amelynek pilot projektjét nemsokára elkezdik Finnországban és amelyet az európai és magyar közvélemény többsége is kívánatosnak tart

Ezek után jön a cikk fő mondanivalója:

"miközben a  többi ellenzéki párt vért izzadt a kvótakampányban" - mire gondolsz itt, Nyufé, arra a néhány plakátra, amit kiizzadtatok magatokból? Vagy a szokásos Gyurcsány-haknikra, amik amúgy is rendszeresek a falusi kultúrotthonokban?

"hogy 10 év után először vereséget mérjen Orbán Viktorra" - milyen vereségről van szó? Az eredménytelen népszavazással senki nem győzött, ez győzelemnek beállítani éppoly hazugság, mint Orbánék 98%-os győzelmi tirádája.

"addig a PM-esek a saját pecsenyéjük sütögetésével voltak elfoglalva." - tényleg borzasztó, egy politikai párt a saját programjával van elfoglalva, új, pozitív javaslatokat tesz, nem dől be az Orbán által felkínált gittrágásnak, erre tényleg, alig találok szavakat.

A cikkre számos kommentár jött, például ilyen: 

Abba lehetne hagyni ezt a gagyi DK-propagandát. Mert ha valaki fullba tolja a kretént, az a Nyugati Fény. Már csak a nyugatiság meg a fény hiányzik. Ezekkel ugyanis a bukott, ószoci szenny semmilyen viszonyban nincs.

#1: a Párbeszéd folyamatos kitelepüléseket tartott a bojkott kapcsán. Még az elnökségi tagok is kint voltak az utcán.
#2: a Párbeszéd (az Együtt és a MOMA társaságában) közös plakátkampányt folytatott a bojkottra való felhívás céljával.
#3: a Párbeszéd tüntetést szervezett október 2-án, az erőszakmentesség világnapján. Annak ellenére, hogy a Fidesz betiltotta, nem futamodott meg, mint az MSZP tette.

Ez a fenti három tény teljes egészében cáfolja a "Nyugati" "Fény" kamucikkjét.

Egy dolog a bocsánatos az egész hazudozásban, amit a csináltok. Emberi dolog féltékenykedni, hogy nekünk -- az MSZP/DK-val ellentétben -- egy XXI. századi programunk is van. Nehéz lehet megbarátkoznotok vele, hogy egyesek ilyesmin is dolgoznak. :)

Szép napot.

Ezt a kommentárt azonban már nem találjuk meg a Nyufé blogjában, mert kitörölték, nem bírták a kritikát. De nemcsak ezt törölték ki, hanem úgy ahogy van, kikapcsolták a kommentálás lehetőségét blogjukon! Hát ennyit a "valódi ellenzéki médiáról".

És hogy ez a blogbejegyzés mennyire otromba, arra jó példa, hogy még a Párbeszéddel egyáltalán nem szimpatizáló lmp-s honlapon is reagáltak erre

Mi aztán nem vagyunk a Párbeszéd Magyarországért párt lelkes hívei. Mondhatni kevés politikai szervezetet tartunk károsabbnak, mint a PM, de ha egyet kell mondani azok ti vagytok kedves Nyugati Fény és a főleg a ti gazdáitok. Szóval az egy dolog, hogy elkezdtek egy pártot basztatni, hogy megmerészeltek egy programot fogalmazni, amivel persze lehet rendesen vitatkozni (tudjátok érvek, ilyenek), de az hogy sikerült egy olyan szöveget írnotok aminek minden egyes mondata hazugság az mondjuk leginkább a szellemi vezéretekhez méltó csak ebben az országban.

Szóval azt tanácsolom a Nyufé gazdájának, hogy hátrébb az agarakkal, fékezze meg acsarkodó ebeit és az ellenzék szapulása helyett foglalkozzon azzal, akit le kellene győzni. Közösen. 

 


(1) Vágó Istvánnak nincs köze a bloghoz

Szólj hozzá!

Címkék: Gyurcsány DK Párbeszéd Magyarországért

A bejegyzés trackback címe:

https://nemzetimarhulat.blog.hu/api/trackback/id/tr3811778039

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.