Nemzeti Marhulat

A blog teljesen a szerzők magánvéleménye, semmilyen párt vagy szervezet véleményét nem tükrözi.

Utolsó kommentek

  • ekszvájzed: Gondolom a véleményed a valóság ismeretében sem fog megváltozni soha, mi? Ami nem illik a képedbe, azt terelésnek, a tárgyhoz nem tartozónak nevezed ... Ó, ne is szégyelld magad, egy percig sem, am... (2017.05.18. 16:11) Kik is a legkegyetlenebb gyilkosok?
  • Barta Katapán István: A gond csak az, hogy a cigány elkövetőket, akik Szögi Lajost, sok öreg embert, fiatal gyereket megöltek, nem ítélték életfogytra. Pedig simán megérdemelték volna. Én pacifista vagyok, nem akarom elv... (2016.04.20. 17:49) Kik is a legkegyetlenebb gyilkosok?
  • iii: @Sapika: Igen, sajnos nincs, ez nagy hiányosság. Ennek az is az oka, hogy akik partnerek lehetnének, azok függetlenül indulnak, például az MCP. (2014.03.02. 12:53) Hogy kerülnek a magyar "szurkolók" Konyárra?
  • Sapika: Örömmel találtam ide. És talán ez a megfelelő hely, hogy megkérdezzem: Jól látom-e, hogy Orbántól balra nincs egyetlen cigány képviselőjelölt sem befutós helyen? Annak örülnék persze, ha tévednék, ... (2014.02.24. 17:08) Hogy kerülnek a magyar "szurkolók" Konyárra?
  • stoppos76: Én az ötödik pontra is a nem igazt nyomnám. kevés tenyérbemászóbb képű van a Mesterházynál. (2013.07.23. 11:33) Tényleg elbukott Bajnai?
  • Utolsó 20

Feedek

Kommentek a Szentkorona Rádió ízlése szerint

2009.12.25. 18:40 iii

Milyen is a Szentkorona Rádió ízlése szerinti kommentek? Íme itt egy szomorú hír a sajtóból:

A szenteste sem szent

Míg a Híradó.hu tudósításában csak család szerepel, a szentkoronás hírforrás már bizton tudja, hogy itt cigányokról van szó. És rögtön megjelenik két derék, imádságos lelkületű kommentelő, akik teljesen szentkoronás-konform módon megteszik a maguk építő megjegyzéseit.

Elsőnek jóbarátom, Avocat kollega:

Kár volt kimenni. Aknazárat köréjük és a túlélő kijöhet.
És nem vagyok rasszista, csak realista.

Majd a következő:

Teljesen felesleges a kivonulás cigányékhoz.
Hiszen mint láthatjuk nekik a Karácsony sem ünnep, sátáni fajzatok. Ezeket védi a rendőrség, ahellyet, hogy hagyta volna, hogy maguk rendezzék le a vitát, hadd verték volna egymást vagy szúrkálták volna egymást halálra, most annyival is kevesebb lenne belőlük.

Szép karácsonyt mindenkinek!

 

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nemzetimarhulat.blog.hu/api/trackback/id/tr981622835

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mindenttudó 2010.01.13. 17:25:35

Mondja mindezt egy olyan blog szerzője, amelyiknek a fejlécében "A turulos, szentkoronás szédelgők lelkének megmentéséért" felirat szerepel levágott marhafejekkel, és egy történelmi magyar zászlóval egyetemben.

Csak a lelküket akarod megmenteni? A test már nem is számít? Vagy rögtön le is fejeznéd őket?

Kíváncsi vagyok mit szólnál ha megjelenne egy cikk valahol mondjuk levágott disznófejeket ábrázoló képpel, mellette pedig mondjuk egy sárga csillaggal, a ..........szédelgők lelkének megmentéséért" felirattal.

A ....... tetszőlegesen behelyettesíthető.

Amúgy az liberális választási propagandán kívül van más célja is blognak?

Persze ez is csak egy magánvélemény. :)

iii · http://nemzetimarhulat.blog.hu 2010.01.13. 17:44:41

@mindenttudó: Hát szerintem a testükkel nincs gond. A marhafejek azért vannak ott, mert ez rímel a blog nevére. Ez egy ironikus blog, nem igazán választási propaganda. Liberálisnak szintén nem liberális. Nem célom foglalkozni a komolyabb pártokkal, azokkal foglalkoznak úgyis elegen. Kivéve valami orbitális marhaság esetén.

Nem tom, miért gondolod, hogy a sárga csillag engem érintene. A disznófejek se.

Még 1x tisztázzuk: az nem a történelmi magyar zászló, az egy abból kiragadott piros-fehér csíkokból álló részlet, amelyet a szélsőjobb szokott lengetni a gyűlésein. A történelmi zászló az ott van a múzeumban meg az Országházban. Hogy utaljak máshogyan az ő jelképükre?

De rendben, a levágott fejek helyett majd keresek más képet. Ez talán tényleg erős.

mindenttudó 2010.01.14. 01:01:13

A csillaggal nem akartam személyeskedni, nem azért írtam a disznófejeket se. Csak azért jutott eszembe, mert ha jól emlékszem volt valami disznólábas akció, ami anno hatalmas felháborodást váltott ki mindenhol.

Ez alapján gondolom hogy bizonyos helyeken ez is kiverheti a biztosítékot. És valljuk be, ha a disznóláb jogosan háborít fel valakit, akkor a levágott marhafej is.

Vagy épp ez a cél?

A levágott marhafejek helyett lehetnének mondjuk vicces kergemarhák olyan honfoglalós sisakban. Na az ironikus lenne, ez így inkább olyan uszítós.

A liberális dolgot a Lehet Más a Politikára értettem, vagy az nem egy liberális párt. Vagy az nem komolyabb párt? Amúgy én is szimpatizáltam velük mikor megjelentek a porondon, csak valahogy mégsem. Nem tudom mi a bibi, de hogy valami nem 100-as, az biztos.

Amúgy sok sikert a bloghoz.

Nagy Tibi (törölt) 2010.01.28. 15:41:38

Nem mondom, hogy nincs igazad, mert kellő ismeretek* nélkül ne rágalmazzunk senkit, senkiket se.
De ez még nem zárja ki a cigányok voltak.

Bár, én még ritkán láttam "magyar" családokat összeverekedni. De ne bélyegezzünk meg senkiket se.

A kereszténység pedig olyan, mint a szocializmus. Törekedni kell rá, de "vegytisztán" nem meg valósítható.
Ezeknek a kommentelőknek pedig semmi köze a kereszténységhez.

Ateista vagyok, de az én, saját értékrendemet a Biblia Újszövetségéből vezetem le. Egy kevéske fogalmam van a "Krisztus követőiről".

*Magam is tudom, hogy ez eléggé tág fogalom.

after80 · http://sasfeszek.blog.hu 2010.03.17. 21:45:13

A nemzetieket nem befelyásolja ez a blog. Ugyanígy mi sem tudjuk a szerkesztőt befolyásolni.
A bünöző cigányokat vagy nem érdekli a cigánybűnözés kifejezés vagy egy mszp-s választ ismételnek rá. Törvényileg meg kell szigorítani azokat a cselekményeket büntető törvényeket amik a cbünözésre jellemző. Ezeket a cselekményeket persze nem csak a c-tipusó emberek követik el de arányaiban ők vezetnek.

bigyibogyo 2010.05.11. 22:06:42

Szent Koronát Egerben csak "Eger szégyene" -ként emlegetik :F