Nemzeti Marhulat

A blog teljesen a szerzők magánvéleménye, semmilyen párt vagy szervezet véleményét nem tükrözi.

Utolsó kommentek

  • ekszvájzed: Gondolom a véleményed a valóság ismeretében sem fog megváltozni soha, mi? Ami nem illik a képedbe, azt terelésnek, a tárgyhoz nem tartozónak nevezed ... Ó, ne is szégyelld magad, egy percig sem, am... (2017.05.18. 16:11) Kik is a legkegyetlenebb gyilkosok?
  • Barta Katapán István: A gond csak az, hogy a cigány elkövetőket, akik Szögi Lajost, sok öreg embert, fiatal gyereket megöltek, nem ítélték életfogytra. Pedig simán megérdemelték volna. Én pacifista vagyok, nem akarom elv... (2016.04.20. 17:49) Kik is a legkegyetlenebb gyilkosok?
  • iii: @Sapika: Igen, sajnos nincs, ez nagy hiányosság. Ennek az is az oka, hogy akik partnerek lehetnének, azok függetlenül indulnak, például az MCP. (2014.03.02. 12:53) Hogy kerülnek a magyar "szurkolók" Konyárra?
  • Sapika: Örömmel találtam ide. És talán ez a megfelelő hely, hogy megkérdezzem: Jól látom-e, hogy Orbántól balra nincs egyetlen cigány képviselőjelölt sem befutós helyen? Annak örülnék persze, ha tévednék, ... (2014.02.24. 17:08) Hogy kerülnek a magyar "szurkolók" Konyárra?
  • stoppos76: Én az ötödik pontra is a nem igazt nyomnám. kevés tenyérbemászóbb képű van a Mesterházynál. (2013.07.23. 11:33) Tényleg elbukott Bajnai?
  • Utolsó 20

Feedek

Utolsó kommentek:

ekszvájzed 2017.05.18. 16:11:26

Gondolom a véleményed a valóság ismeretében sem fog megváltozni soha, mi? Ami nem illik a képedbe, azt terelésnek, a tárgyhoz nem tartozónak nevezed ...

Ó, ne is szégyelld magad, egy percig sem, amiért a védhetetlent véded, neked egy kurucinfó (amit nem kis részben ugyanolyan provokációs, megfigyelési céllal működtetnek, mint anno a Gárdát, vagy a Jobbikot, és még annyi minden mást is) -

elegendő indok arra, hogy ilyen ócska, kocsmai, meg dedós visszamutogatással azokba rúgj, akinek a cigányok teszik pokollá az életét, és kegyetlenkednek velük, ember és állat alatti szinten, egyaránt? HÁT MI TARTOZIK A TÁRGYHOZ ???

Mi kell még, hogy felnyissa a szemed, ha nem a naponta elkövetett tucatnyi gyilkosság, vagy rövid úton halálhoz vezető brutalizálás, amit cigány követ el, S MELYET A SZEGÉNYSÉG LEGMÉLYEBB BUGYRA SEM IGAZOLHAT SEM EMBER SEM BÁRMELY TRANSZCENDENS IGAZSÁG ELŐTT.

Ideje lenne a kurucon kívül más forrásokat is fellapoznod, esetleg eltöprengened pl. Solymosi néni, az utolsó hétesi magyar sorsán, akiről tán még fenn van az a néhány fotó a neten, ami nem sokkal halála előtt akkor készült róla, a kórházi ágyán, miután az idős asszonyt a cigány purdék kékre-lilára verték,

vagy arról a szerencsétlen battonyai magyar lányról, akit egy egész família használt, kínzott és csicskáztatott, majd miután halálra gyötörte, elásott a kertben,

vagy a 20 év után végül nemrég muszájból felszámolt cigány klánt, amely több tucat falut tartott rettegésben, szabályos törvényen kívüli államot alkotva az államban,

és még számtalan ilyen esetet, kiszolgáltatott, védtelen magyarokkal, akiken sem a rendőrség, sem a bíróság sem volt hajlandó segíteni és megkérdezned magadtól, hogy miért is nincsenek neked emberi érzéseid, vagy ha valaha esetleg még voltak, akkor hol és miért dobtad el őket?

És nézd meg alaposan végre, hogy kiket is védesz, és miért, kiknek és minek az érdekében és szájíze szerint is. S ha erre is azt mered mondani, hogy nincs köze a tárgyhoz, akkor nincs az a szenvedés az Univerzumban, amire ne tartanálak érdemesnek.

Hisz embertelenebb vagy az embertelennél, aki képes azért elnézni, mentegetni és nemlétezőnek mutatni valamit, példálózva és relativizálva mert a kuruc, meg a Gárda, meg az izéhozé. Szerintem ásd el magad, egész nyugodtan, ha ez neked egy indok.

És légy nyugodt, ha a libsi sikoltozók, a hozzád hasonló széplelkek nem töröltették volna el itt is a HB-t, ezek már rég nem élnének - ahogy persze jónéhányan a te dicsőséges, hótiszta, angyali, mennyekből alászállott barátaid, lelki rokonaid, meg édes testvéreid közül sem.

De azért légy büszke rájuk nyugodtan, remélem, tiszteletbeli taggá is avatnak, hadd nőjön végre össze az, ami összetartozik, az általad ily módon is épített csodálatos kultúra oszlopai hadd emelkedjenek tovább.

Bejegyzés: Kik is a legkegyetlenebb gyilkosok?

Barta Katapán István 2016.04.20. 17:49:06

A gond csak az, hogy a cigány elkövetőket, akik Szögi Lajost, sok öreg embert, fiatal gyereket megöltek, nem ítélték életfogytra. Pedig simán megérdemelték volna. Én pacifista vagyok, nem akarom elvenni senki életét, de a Rezesovát is, meg akik megúszták, simán a Fekete Delfinbe juttatnám! Hogy legyen idejük gondolkodni! Na és átváltoztatnám a börtönöket is olyanokra, mint " Joe " Arpaio......

Bejegyzés: Kik is a legkegyetlenebb gyilkosok?

iii · http://nemzetimarhulat.blog.hu 2014.03.02. 12:53:06

@Sapika: Igen, sajnos nincs, ez nagy hiányosság. Ennek az is az oka, hogy akik partnerek lehetnének, azok függetlenül indulnak, például az MCP.

Bejegyzés: Hogy kerülnek a magyar "szurkolók" Konyárra?

Sapika 2014.02.24. 17:08:51

Örömmel találtam ide. És talán ez a megfelelő hely, hogy megkérdezzem:
Jól látom-e, hogy Orbántól balra nincs egyetlen cigány képviselőjelölt sem befutós helyen?
Annak örülnék persze, ha tévednék, tájékozatlanságból kifolyólag!
Korábban ugye volt az Osztolykán Ágnes az LMP-nél, de ő sajnos bejelentette, hogy visszavonul majd.

Bejegyzés: Hogy kerülnek a magyar "szurkolók" Konyárra?

stoppos76 2013.07.23. 11:33:10

Én az ötödik pontra is a nem igazt nyomnám. kevés tenyérbemászóbb képű van a Mesterházynál.

Bejegyzés: Tényleg elbukott Bajnai?

alte trottel 2013.07.19. 23:19:47

Kontárházira soha. Inkább menedékjogot kérek Albániában.
Vikukának persze ő lenne a jó ellenfél, az igazi lúzer.

Bejegyzés: Tényleg elbukott Bajnai?

Hell István 2013.07.18. 17:05:51

Hogy a Hajdú-Bét ügye Fidesz-propaganda, az igaz. Ahogyan az őszödi beszéd kriminalizálása is. Bajnai legfőbb hibája, hogy nem DK-színekben indult harcba.

Bejegyzés: Tényleg elbukott Bajnai?

Ábrahám Tünde 2013.07.18. 15:02:31

Jó. Írt valamit az online média, tellett a lap, kapott fizetést érte az újságíró, mert dolgozott...Ennyi. Ez a cikk erről szól. Találgatások, kérdőjelek...uborkaszezon.

Bejegyzés: Tényleg elbukott Bajnai?

rocksztar 2013.07.18. 00:01:17

alapvetően egyetértek a poszttal, bár Bajnait outsidernek beállítani, háááát...(2006-tól kormánbiztos, majd gazdasági miniszter, majd miniszterelnök).

Bejegyzés: Tényleg elbukott Bajnai?

fuzessyz · http://objektivpol.blog.hu/ 2013.07.17. 11:18:14

eléggé sarkítva fogalmaz a blogger. az üzenőfüzet nem úgy fogalmaz, hogy megmentő lesz mesterházy, hanem úgy, hogy bajnai elbukott, hiába szólt hónapokkal ezelőtt minden bajnai mellett, nem tudott élni a lehetőséggel, nem állt mögé az mszp, így vélhetően mesterházy lesz a közös jelölt.
az utolsó bekezdést pedig egyszerűen nem értem, itt egy kis magyarázatot kérnék.

Bejegyzés: Tényleg elbukott Bajnai?

balazs_88 · http://civiltulkapas.blog.hu/ 2013.07.16. 22:47:27

@maxval, a gondolkodni igyekvő birca: Szerintem is ez a fontos. Hiába tartják Bajnait alkalmasabb jelöltnek többen, ha szavazni emiatt nem hajlandók az E14-PM-re az MSZP helyett. Jelenleg a szocialisták kb. 10%-ot vernek az előbbi formációra. Bocs Imre, de én úgy látom, szinte semmilyen alkupozícióban nem vagytok. Az lesz, amit a szocik akarnak.

Bejegyzés: Tényleg elbukott Bajnai?

maxval, a gondolkodni igyekvő birca · http://maxval.co.nr 2013.07.16. 19:06:36

"még a PM-mel együtt is meg van, nem véletlenül tudtak villámgyorsan megállapodni a közös programban"

A PM egy arculat és támogatottság nélküli valami, így nem volt nehéz megállapodni.

Kb. mintha azt mondod, hogy te adsz nekem sok pénzt, én meg nem támasztok feltételeket, hanem elfogadom a pénzedet. :-)

Bejegyzés: Tényleg elbukott Bajnai?

maxval, a gondolkodni igyekvő birca · http://maxval.co.nr 2013.07.16. 19:04:44

"Még az MSZP szimpatizánsok 30%-a is Bajnait tartja jobbnak."

Őt személyként, de nem a pártját. Bajnai megbukásán a projektjét kell érteni, az pedig csúfosan megbukott.

Bejegyzés: Tényleg elbukott Bajnai?

Szúrófény 2013.06.24. 05:49:06

A cigány is, aki fizet, annak húzza a nótát! TV-t az állam fizeti! Ennyi!

Bejegyzés: Szabad Magyar Televíziót!

azbesztos 2013.06.19. 18:52:04

Kösz a minősítéseket, de ebben az országban csak a négy közszolgálati csatorna végez köztájékoztatást. A többinek úgyis meg vannak a napjai számolva, ugyanis hamarosan már senki sem fog kereskedelmi tv-ket nézni, legfeljebb a reklám nélküli mozicsatornákat, azokat is csak on demand üzemmódban. Erkölcsről meg ne papoljon nekem egy bolsi sem, mert azt sem tudják, mi az. A kereskedelmi tv-ket 50%-os reklámadóval kellene sújtani, és a bevételeikből a négy közszolgálati csatornát fejleszteni.

Bejegyzés: Szabad Magyar Televíziót!

windex 2013.06.19. 12:59:37

@azbesztos: hűha, erre a mértékű korlátoltságra és intelligenciahiányra pihennem kellett egy napot :-) "álságos hablaty" - ez egy ostoba szófordulat, és az esetemben nem jelent semmit, mert én - sok mással ellentétben - értelmezhető dolgokról szólok, mert nem érzelmileg dúlok-fúlok, köpködök és utálkozom, hanem gondolkozom :-)

1. hozzászólásod azt jelenti, hogy te egy csomó dologról nem akarsz tudni. vagy akarnál, de nem fogod fel, hogy inkább választod az ovis duzzogást, mint a tudást. azért, mert szocik alatt is szar volt a tévé, most is legyen az, mondod te. a köztévének épp az lenne a lényege, hogy tekintet nélkül szolgálja a közt. a köz tekintet nélküli, elfogulatlan szolgálata pedig azt jelenti, hogy nem befolyásolni vágyó, hangulatkeltő, cenzúrázott, és politikai vázra felhúzott showt nyomatnak, hanem tájékoztatnak. elég lenne csak arról szólni, hogy mi történt, nem kérem számba rágni a megfejtéseket. na, ebben eddig egy hazai köztévé és annak egy korszaka se jeleskedett, sőt. de ezzel tisztában vagyunk. mindenesetre, ha te erre vágysz - engem ugyan nem érdekel, milyen előjelellel, vagyis hogy a narancsra, vagy a szegfűre élvezel - a te dolgod, de fel kellene ismerned, hogy ez esetben ezt ne a köztévétől várd el. nézz echo-t és légy boldog. a köztévé meg számoljon be mindenről, hogy ha az ilyen érzelemvezérelt önkorlátozásnak örülő kisdedek, mint te, véletlenül meg akarnak tudni valamit, akkor megtehessék. de erre még egy kicsit várnunk kell, amíg tetves politikusaink elfelejtik végre, hogy a köztévé a miénk, nem az övék - és ha úgy használják, mintha az övék lenne - mint most is - akkor folyamatosan vesztik a hitelüket. tudsz követni, azbesztos?

2. te hogyan tudsz egy ilyen kijelentéssel erkölcsileg elszámolni? persze, tudom, nyilván fogalmad sincs, mit jelent. akkor mondom: kijelentésed primőr - értsd alapszintű - indulati kifejeződés. csak hogy érhtető legyen, itt egy párhuzam: a köztévé szoci idők-beli korlátozását - teljes joggal - rossz néven vetted. ma ugyanazt a cselekményt üdvözlöd. mintha mondjuk betörtek volna hozzád, és kifosztottak volna. erre te is betörsz a szomszédodhoz, és kifosztod, majd azzal védekezel, hogy a múltkor ő tört be. vagy más. szóval nem erkölcsös és nem intelligens dolog rossz, neked ártó, érdekeid ellen való tetteket pártolni, hacsak nem kábulsz el attól, hogy a kedvenc pártod csinálja. választhatsz, álmodsz, vagy ébredsz :-)

Bejegyzés: Szabad Magyar Televíziót!

Sir Galahad 2013.06.18. 07:32:37

@komplikato: Minden bizonnyal, de ha komolyan vesszük azt, amit a szerző követel, egyik sem volna megengedhető.

Bejegyzés: Szabad Magyar Televíziót!

komplikato 2013.06.18. 00:04:37

@Sir Galahad: Az igazodik aktuális kormányhoz, meg az egyfolytában kamuznak között vannak fokozatok.

Bejegyzés: Szabad Magyar Televíziót!

azbesztos 2013.06.17. 23:36:46

@windex: Helyes, hogy a ATV közvetíti bajnait, de a közpénzekből üzemelő Tv miért közvetítené? Közvetítette egyszer is a gyurcsány rezsim alatt Orbánt? A többi, (már megbocsáss) csak álságos hablaty.

Bejegyzés: Szabad Magyar Televíziót!

Sir Galahad 2013.06.17. 13:13:44

@ob.szerver: Jó. És? Nem kötelező nézni, vannak más csatornák, és az előző kormányhoz is igazodott a köztévé, meg a következőhöz is fog, közpénzből. Gratulálok, feltaláltátok a kanálba a mélyedést.

Bejegyzés: Szabad Magyar Televíziót!